Vive La Fête!

Dit jaar al weer twee keer naar een concert van Vive La Fête geweest. De eerste was 2 januari j.l. in Paradiso, Amsterdam en de tweede in LVC, Leiden. Ondanks de bijna identieke sets die ze speelden, werden het door de grote verschillen tussen de twee poppodia twee totaal verschillende belevingen. Allebei in ieder geval helemaal te gek!

Meer video uit Paradiso hier.

2 thoughts on “Vive La Fête!”

  1. Wie Els Pynoo graag een keer als amateurkok aan het werk wil zien kan vanavond afstemmen op Canvas. De zangeres van Vive la Fête neemt vanavond deel aan het programma ‘In de keuken’ op Canvas. Daarin zal ze een gerecht van chef Lionel Rigolet van het Brusselse Comme chez Soi klaarmaken. Het recept en de videofragmenten vind je later deze week terug op canvas.be/indekeuken. ‘In de keuken’ zie je elke dinsdag om 20.40u op Canvas.

Leave a Reply